Кметът на Симитли пребил шеф на Пирин (Благоевград)

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов се забърка в скандал. Познатият още като Поли градоначалник е нанесъл побой на пресаташето на ОФК Пирин (Блг) Велислав Елезов. Скандалът се разиграва вчера на мачa Септември (Симитли) – Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник. Елезов е и администратор на елитния футболен клуб.

Ето какво написа пострадалият в личния си профил в социалната мрежа:

“Току-що входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си. На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи. 

То ме е заплашвало друг път, но никога не било така озверяло и неконтролируемо. 

То няма причина, защото не го познавам лично, тъй като аз се познавам само с хора и личности.

То вече излъга, че не е извършило и присъствало на въпросната агресия и посегателство върху личността му. 

За разлика от него – аз съм личност. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка.

Ще търся справедливост.”

Апостолов също използва Фейсбук, за да отговори:

“Отказвам да допълвам дописки на сайтове, които търсят популярност с име, което вероятно е интересно и вероятно трупа посещения в сайтовете.

Отказвам да се оправдавам, а не смятам и за нужно да занимавам широката общественост с това, къде съм бил и какво съм правил в сряда, но със сигурност не съм бил на територията на село Крупник.

Не ме питайте “Какво ще кажете за написаното във Фейсбук..?”. Няма как да коментирам пост на някой в социална мрежа, част от която аз не съм. Доколкото знам там, във “Фейсбук” има достатъчно недействителни профили, които могат да се ползват за набедяване и оклеветяване на всеки.

Апостол Апостолов,
Кмет на община Симитли”.

Апостол Апостолов.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4