Силен наплив за кастинга в школата на ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Над 100 деца се явиха в първата дата на кастинга, организиран от ЦСКА 1948, чиято цел е да се подберат за школата най-добрите футболисти, родени между 2000 и 2007 година.

Мнозина бяха харесани, но 23 от тях ще получат покани от треньорите да се присъединят към най-прогресиращата школа у нас.

Нямаше кътче от България, което да не беше представено на стадион „Бонсист“ в неделния ден. Младеж беше пътувал цяла нощ от Варна, само и само да пробва силите си в ЦСКА.

Желязната организация бързо раздели децата на няколко отбора според възрастта. Започнаха първо най-големите, а неизчерпаемите откъм енергия малки хлапета загряваха по своя инициатива с мачове зад вратите.

За прекрасното настроение в ролята на диджей влезе Димитър Димитров – Каубоя. Да види кандидатите за ЦСКА дойде лично треньорът на първия тим Валентин Илиев.

Следващата неделя, 14 януари, е втората дата на кастинга. Часът и мястото остават непроменени – 10,00 часа на комплекс „Бонсист“.

 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4