Откриха в кладенец тялото на издирваната от Нови Искър (ВИДЕО)

44-годишната Кети Кюхова е намерена убита и хвърлена в кладенец, дълбок два метра. Тя е била застреляна, както и останалите членове на семейството й.

С това жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават шест. Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова – Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова – Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Цяла нощ разследващите правиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. А Кети Кюхова беше обявена за издирване.

В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Предполага се, че то е на Кюхова. В него е споменато и името на Неделчо.

Все още няма информация за заподозрян за жестокото престъпление.

Нито една от жертвите на жестокото престъпление, извършено в Нови Искър, не се е самоубила. Това казаха на брифинг главният секретар на МВР Младен Маринов и шефът на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

Те поясниха, че всички убити са били покосени от по няколко куршума. Оръжието на убийството все още не е открито. А дали всички са застреляни с един и същи пистолет, ще стане ясно след приключването на съдебно-медицинските и балистични експертизи. По информация на NOVA оръжието е било преправено, вероятно – и със заглушител.

Зверското престъпление е извършено в нощта на 31 декември срещу 1 януари. Основната версия, по която работят разследващите, е свързана с дейността на убития Неделчо Юнаков.

Той се е занимавал с търговска дейност, включително и с кухи фирми, които чистят ДДС”, заяви Маринов.

Той поясни, че се проверява и начинът, по който е придобит имота в Нови Искър. Семейството живеело там от около година.

Все още няма заподозрян за шесторното убийство.

Убитото семейство Кети Кюхова и съпругът й Неделчо Юнаков са имали фирми, показват данни от Дакси. Кюхова е съдружник с още две жени в “Деви ке” ООД, като фирмата е действаща, но последните промени в нея са от 2014 година, пише dnes.dir.bg.

Същата фирма има и два запора на дялове за общо над 7000 лева, заведени на името на едната от съдружничките. Съпругът й Неделчо Юнаков също е имал фирма, “Бау консултинг мениджмънт”, но тя  е закрита през 2013 година. В тази фирма той е имал за съдружници и управители хора от строителния бранш.   Но докато фирмите на убитите съпрузи са с дялов капитал съответно 6 лева на Кюхова и 30 лева на Юнаков, то съдружниците им са с фирми с дялов капитал над 5000 лева, показват още данните от регистъра.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4