Диян Петков се върна начело на Нефтохимик

Диян Петков ще оглави треньорския щаб на Нефтохимик. Това решение бе взето днес, по време на заседание на Съвета на директорите на клуба, след като Благомир Митрев напусна отбора. Диян Петков е помощник-треньор от началото на сезона и познава в детайли спецификите на работа в тима.

Очаква се към неговия екип да се присъедини Станимир Димитров, като в момента се уточняват детайлите по договора му. За развитието на отбора ще помага и Николай Кръстев – първият старши-треньор на тима, който работи по първоначалната селекция. В момента той е директор на детско-юношеската школа и ще следи за интегрирането на юношите в първия отбор, пише “Спортал”.

Главната цел пред новия треньорски екип е да създаде силно ядро, около което, през следващите години, ще се надгражда стабилен и устойчив отбор.

Другото решение, което бе взето на заседанието, е длъжността „спортен директор“ да бъде закрита, а на досегашния спортен директор – Костадин Джамбазов, да бъде предложено място като треньор в детско-юношеската школа.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4