Боби Михайлов готви изненада за конгреса

Борислав Михайлов готви изненада за предстоящия конгрес. Настоящият президент на БФС може и да удържи на думата си и да не се кандидатира за нов мандат. Той е решен да покаже, че му е останало поне малко достойнство и да спази това, което обяви в интервю преди 4 години.Според запознати шефът на УЕФА Александър Чеферин, който ще дойде на посещение у нас на 11 декември, ще обяви на пресконференцията си, че Михайлов ще започне постоянна работа в европейската централа.

Това ще означава, че той ще има още по-голяма ангажираност в Нион, която ще изисква доста по-често присъствие в Швейцария. Не е изключено дори Михайлов да прекарва по-голяма част от времето си там.

Така е напълно вероятно Боби да застане зад кандидат, който ще бъде издигнат от неговото обкръжение, за което намекна и Любо Пенев по време на интервюто си в предаването „120 минути”. До момента единственият заявил се кандидат е Любослав Пенев, докато Михайлов продължава да мълчи относно намеренията си.

Припомняме, че Боби обяви през юли 2013 година в интервю за Дарик радио, че настоящият му мандат ще е последен.

„Ако хората преценят, че искат да съм още един мандат президент на БФС, ще го правя както досега. Това обаче ще ми бъде последният мандат, защото това не ми е самоцел. Винаги съм го казвал. Ако ме изберат още веднъж, ще работим заедно, но само още един мандат.

После който иска да дойде, ако има млади хора, които искат, ще им помогна, ще ги вкарам в работата, защото това не е толкова лесно и е една от най-ветровитите позиции в българския футбол“, каза Михайлов преди 4 години и половина. Много е вероятно той да удържи на думата си и да не се кандидатира. При всички положения обаче Боби и обкръжението му ще посочат човек, който да се изправи срещу Любослав Пенев на конгреса през 2018 година.

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4