Най-сетне! Хубчев подписа нов договор (ВИДЕО)

Това, което се очакваше, се случи! Петър Хубчев подписа нов договор като селекционер на националния отбор по футбол.

Новият му контракт е за срок от две години. Треньорът на България призна, че макар да не му е поставена цел, лично неговото желание е с цената на всичко да се преследва класиране на Евро 2020.

Хубчев събра днес националите преди контролата срещу Саудитска Арабия, който се класира на Мондиал 2018 в Русия. Проверката ще се играе на 13 ноември на стадион “Рестело” в португалската столица Лисабон.

“Подписах нов договор, да. Споразумението е за срок от две години. Гаранции, че ще го изпълня докрай, не съм искал. Има определени точки, според които и двете страни могат да реагират в определени ситуации. Някои от условията дори не сме ги коментирали. Най-много настоявах за това във всеки един възможен момент да играем контроли. Цел не ми е поставена от никого, но отсега ви казвам, че с цената на всичко ще трябва да опитаме да се класираме на Европейското първенство през 2020 година, заяви  Хубчев.

-Няма да експериментираме в предстоящата контрола със Саудитска Арабия. Вярваме на тези момчета, които викахме до момента и които ще продължим да викаме. Дано тези, които визирах, че не се държат професионално, са го разбрали. Това най-лесно се вижда от нас по време на тренировките и мачове. Предстоящата контрола е напълно възможно да бъде последен шанс за всеки един от повиканите.”

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4