Нова треньорска смяна в Първа лига. Войнов си тръгна от Локо Пд (ВИДЕО)

Нова треньорска смяна в Първа лига. Войнов си тръгна от Локо Пд (ВИДЕО)

Воин Войнов няма да бъде повече треньор на Локомотив (Пловдив). Това разкри самият той след победата с 2:0 над Етър в среща от 14-ия кръг на Първа лига.

“Щастлив съм от този успех. Много се радвам, тъй като това беше последният ми мач начело на Локомотив. Завършвам с победа и пожелавам успех на Локомотив в следващите мачове.

“Правя това заради публиката, тя е взискателна и иска победи във всеки мач. Затова аз си тръгвам с гордо вдигната глава за София. Проведох разговори с господин Крушарски. Преди казах, че ако аз съм причината, ще си тръгна. Загубихме за Купата и тогава се видя, че нямам място тук. Мисля, че постъпвам правилно, за да може да се успокои обстановката.

Анализът тепърва ще се прави от специалистите. Но мисля, че с това, което имаме се представихме достойно. Имаше и спадове. Навсякъде го има. Може би, реалното класиране е с едно място по-напред. Благодаря на всички, ако нещо съм обидил някого, извинявам се. Сега продължаваме напред.

Дойдох в труден момент, мисля, че се стабилизираха нещата. След това ни напуснаха осем състезатели, не можахме да вземем това, което искахме. Но не обичам да се оправдавам”, заяви опитният спец.

Бруно Акрапович е новият старши треньор на Локомотив. Той ще бъде представен пред представителите на медиите утре (31.10) от 10:00 часа в залата за пресконференции на стадион Локомотив. Бруно Акрапович е роден в Босна и Херцеговина на 26 септември 1967. Водил е отборите на Шкендия (Тетово), РНК Сплит, НК Солин, НК Вал  и др. Като играч се е състезавал за Майнц, Волфсбург, Енерги (Котбус) и др. Утре той ще проведе първа тренировка с отбора.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4