На Божигол бързо му писна и в Лозана

Българският нападател Валери Божинов се раздели с швейцарския Лозана, съобщава Блиц Спорт. Бившият играч на Ювентус и Манчестър Сити прекрати договора си по взаимно съгласие и вече е свободен агент. Бившият ни национал и играч на Левски ще получи неустойка от три месечни заплати.

Божинов сам е поискал да напусне швейцарския клуб, тъй като не се е чувствал добре. Отделно Валери не споделял вижданията на треньора си и двамата не били в добри отношения. Валери Божинов ще поддържа форма с Партизан, а вече има и опции за следващ трансфер. Не е изключено 31-годишният нападател да подпише договор със сръбския гранд.

Лозана беше 14-ия клуб в кариерата на Божинов. Той подписа с клуба на 30 юли и прекара точно 2 месеца и няколко дни. Валери записа седем мача в първенството на Швейцария, но не успя да се отчете с попадение.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4