Шоуто в софийските градски групи започва! Вижте първите битки (ПРОГРАМА)

През този уикенд започват битките от новия сезон в софийските АОГ. Както “Витоша Нюз” вече писа три са новите отбори от този сезон: Спартак (Подгумер) и Мрамор в северната група, както и Обеля в южната. От участие се отказа Конелиано. Искър (Герман), който през миналото първенство се подвизаваше на Север, сега се мести в другата дивизия. Тимът ще играе домакинствата си в Железница.

Интересни битки предлага програмата на първия кръг на Юг и Север. Най-напечено обещава да бъде на стадион “Раковски”, където Левски-Раковски посреща коравия отбор на Железница.
Тежко гостуване чака амбициозния новак Спартак на негостоприемното игрище в Иваняне на местния Изтребител.
Амбициозните момчета от Житен, подсилени след мащабна селекция през лятото, ще опитат да стартират с победа в Банкя, но задачата им никак няма да е лесна.
Сокол (Негован) пък, воден от голямата си звезда Росен Йорданов, не изглежда обречен на гости на първенеца от миналия сезон Надежда (Доброславци).

Верен на себе си и в името на верните читатели екипът на “Витоша Нюз” и този сезон ще бъде верен ваш гид из дебрите на окръжните групи. Тук играят момчета, които заслужават вашето внимание!

Дано и повече зрители има по терените на нашата четвърта дивизия. Защото има какво да се види. При всички случаи – шоуто е гарантирано!

 

 

АОГ – Север

1 кръг – 10.09.2017 г. – 17.00 ч.

Надежда (Доброславци) – Сокол (Негован)

Локомотив-БДЖ Вихър (Требич)

Банкя- Житен

Левски (Чепинци) – Въстаник (Войнеговци)

Изтребител (Иваняне) – Спартак (Подгумер)

Кремиковци – Мрамор

АОГ – Юг

1 кръг – 10.09.2017 г. – 17.00 ч.

Академик 1947 – почива

Витоша (Бистрица) – Обеля         09.09.2017 г.   17.00 ч.  ст. Бистрица

Гранит (Владая) – Орловец (Кокаляне)

Искър (Герман) – Урвич 1960(Пасарел)    09.09.2017 г.

Левски-Раковски – Железница

Люлин – Урвич (Панчарево)

 

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4