Извънредно: Приеха Стоянка Мутафова в болница по спешност!

Стоянка Мутафоа е приета в болница, съобщиха преди минути по БНР. Към момента не се съобщават подробности за състоянието на родната актриса, като тя е настанена в болница “Токуда”.

“Мутафова е приета в сериозно състояние и незабавно екип на болницата се е заел с нея. Направени са пълен обем изследвания и терапевтични процедури”, обясни пред Агенция БЛИЦ Маринкова.

В момента голямата актриса е стабилизирана и ще остане в “Токуда” до тогава, докогато лекарите преценят, че е необходимо.

През лятото актрисата постъпи в болница след инцидент с ескалатор. Тогава пострада и дъщеря й – Муки. Двете се разминаха с рани и уплаха, но за щастие без тежки последствия.

Любимата актриса на поколение българи е на завидните 94 г. За това и лекарите следят внимателно нейното здравословно състояние. На този етап от болница “Токуда” обаче не коментират какво е състоянието на Стоянка Мутафова. Предполага се, че става въпрос за сърдечен проблем.

Очаквайте подробности!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4