Бивш смърф дойде в Локо (Сф)

Нов централен защитник започва тренировки от днес с Локомотив (Сф), научи vitoshanews.com. Става въпрос за Александър Горанов, който през последния сезон играеше във втородивизионния Созопол. Футболистът е роден през 1988 г. В кариерата си е играл още за Марек, Рилски спортист, Локо (Пд), Ком-Миньор (Берковица), Чавдар (Бла Слатина), Несебър, Академик (Свищов) и Локо )ГО). Спортно-техническото ръководство ще прецени формата на бранителя до края на седмицата и ако бъдат одобрени, ще останат в „Надежда“.

Вчера „-червено-черните“ подписаха с крайният защитник Борислав Николов и халфовете Велиян Комитски и Богомил Христов.
В първия кръг от новото първенство във Втора лига Локото гостува символично в Хисаря на Левски (Карлово). Мачът е в понеделник (8 август) и ще бъде предаван пряко по телевизията.

„Нямам никаква представа за първия ни съперник Левски (Карлово). Винаги съм с мисъл повече за моя отбор, а не толкова за съперника. Имаме проблеми на някои постове. Очакват се днес още две момчета. Имаме 21-годишни момчета. Едното от тях има контузия, но щем не щем трябва да играе. Все още обмислям къде да заложа на момчета до 21 години. Сега трябва да извадя двама основни играчи, за да спазя това правило. Нямаш право да ги сменяш 45 минути“, каза старши треньорът на столичани Ангел Колев.

„Искам първо да честитя прекрасната победа на Лудогорец. Ние сме царе на оплюването, но трябва да адмириране хубавите работи. Успяхме да съградим всичко, което беше разрушено. Тук съм с моята академия заради огромното уважение към институцията Локо (Сф) и собственика Иван Василев. Имаме адмирациите и от страна на премиера. Децата от тези квартали вече има къде да тренират спокойно. Повишаваме и качеството на треньорския състав в школата. Прави чест на г-н Василев, че закупи една програма на водещ европейски гранд, която е съгласувана с Локо Сф, така че нашите треньори ще получават съответните указания за подобряване на работата си. Децата ни се представиха отлично в Швеция на Готя къп“, заяви директорът на ДЮШ „Надежда“ Иво Паргов.

– Освен Актавис, вече и Мтел се ангажираха да ни помагат. Те са се ангажирали засега само с ДЮШ, но ние така започнахме и с „Актавис“ Разполагаме с 11 възрастови групи. В началото Локомотив разполагаше със 170 деца, сега са около 300. След Готя къп има огромен брой желаещи да се запишат. Трябва да вдигнем и качеството на работа.
С „Актавис“ имаме договор за 4 години. Идеята е да се помага и финансира ДЮШ на клуба. Аз съм тук от уважение към Иван Василев. Ще намеря начин как да му се помогне и за първия отбор. За момента не си мислете, че издръжката на школата е малка. Такъв е договорът.”

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4