Щастливият Стефанов: Всичко е наше, интригантите да си гледат работата!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не скриваше задоволството си от добрата игра и от хубавата победа над Заглебие (Любин) с 1:0 в първи мач от първия предварителен кръг в Лига Европа.

$Спечелихме с перфектна тактика от страна на треньора. Колегата му от Любин е много сериозен, играли сме срещу него в Турция. Те играят на контра, но просто Тарханов уцели ваксата – с техните камъни по тяхната глава, коментира Стефанов.

-В момента аз съм един от най-щастливите хора на света. Това ни е първа победа от много време, но и нашите рожби от школата помирисаха какво е европейски футбол и се представиха повече от достойно. Всичко в този отбор е наше, наше, наше.

Освен успеха на петдесетия юбилеен мач, нашите рожби помирисаха европейския футбол и се представиха много достойно. Хвърлиха се и дадоха всичко от себе си. На неверниците дадохме един звучен шамар= Това е пътят не само на Славия, а за българския футбол. Момчетата така трупат опит и след някоя друга година ще сме като Полша, Унгария, Исландия, които дори не са скиори, защото са в леда, но с мъжество постигат успехи.

Сега не мисля за трансфери, мисля само за турнирите. Нашите фенове имат нужда от радост. Искам да ги призова да ни подкрепят и в Полша. Искам да повярват! Ние нямаме финансови възможности, но имаме доверието на момчетата. Сигурен съм, че феновете ще се радват повече, ако момчетата играят и в националните отбори.

Младен Михалев е доволен безкрайно. В съблекалнята им казах на момчетата, че ние като ръководство, сме безкрайно доволни и щастливи. Не зная дали ще я посветят на Младен. Трябва тях да ги питате. Те си я извоюваха.

Много хора пускаха какви ли не слухове, че се е оттеглил, но им дадохме отговор. Той даде да се разбере, че всички ние сме зад Славия, зад нашите момчета и зад българския футбол. Интригантите да си гледат работата. Заедно с клюкарите да отиват на боклука.”

Стефанов не пропусна възможността да захапе и левскарите. “Сините” обявиха, че ще излязат от елита, ако БФС допусне ЦСКА в най-високото ниво на родния футбол.

“Нямам нищо против Левски да напусне “А” група. Ако трябва да се гласува, ще гласувам “за” Левски да не е в А група. Това означава 5-6000 наркомана по-малко по стадионите и по улиците”, обяви членът на изпълкома на БФС.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4