БФС предложи “Футболист №1” на Дончо Донев

Най-престижната анкета за определяне на най-добрия футболист на България може да има нов организатор от есента, научи vitoshanews.com. Досега съорганизатор на проявата беше БФС. Последен носител на наградата стана Ивелин Попов от Спартак (Москва).

Представител на футболната ни централа се е обърнал с конкретно предложение към Асоциацията на професионалните футболисти у нас. Идеята била Асоциацията вече да организира анкетата.

Както е известно, АПФ провежда паралелно допитване, след което капитаните на тимовете в професионалния футбол излъчват най-добрите сред тях. Последното издание завърши преди 4 дни. Победител стана вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов.

От ръководството на АПФ засега не бързат да дават положителен отговор на офертата от БФС. “Да, хубаво би било да обединим двете анкети. Не мога отсега обаче да се ангажирам с конкретен отговор. Ние не си падаме по принцип по помпозни церемонии и т.н.”, отговорил уклончливо Дончо Донев, председателят на Асоциацията на професионалните футболисти.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4