Международен турнир по джаги: JAGO INTER CUP 2016

03-05.6.2016 Jago Inter Cup II

<Витоша Нюз е медиен партньор на събитието>

Poster_JIC2016

JAGO INTER CUP II 2016 – ITSF OFFICIAL Pro Tour Event

ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ЕЖЕГОДНИЯ международен турнир по футбол на маса (джаги) „Джаго Интер Къп 2 2016“ ще се проведе от 03 до 05 юни в софия, в спортната база на СК „джагоарс“ – Спортен бар „АКадемията“

Ще се играят над 10 официални и неофициални дисциплини във всички категории – Open, Жени, Мъже, Младежи, Ветерани, Избери партньора си /DYP/ – за всеки и за жени, Смесени двойки и други. Участниците от официалните категории ще получат точки, валидни за Международната и Националната Ранглиста. За победителите са предвидени медали и трофеи, както и осигурен и гарантиран награден фонд.

В клубната база на СК „Джагоарс”, която се намира в Спортен бар „Академията” на бул. Тодор Александров” 64, ниво -2, ще се съберат над 70 професионални състезатели както от спортните клубове към Българската федерация по футбол на маса и големите градове (София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Созопол): STORM RIDERS, JAGOARS, JA-RA, NINJA SEAGULLS и THE BLACK KNIGHTS, така и състезатели от чужбина – над 20 румънски играчи, представители на Гърция и Австрия.

“ДЖАГО ИНТЕР КЪП II 2016” ще се проведе на последният модел професионални маси Роберто спорт от 2016 – Top Speed, както и на официалната маса Адреналин. Събитието е официален турнир към Международната федерация по футбол на маса и е с ранг “PRO TOUR” (http://www.table-soccer.org/page/jago-inter-cup-ii).

Битката е уникална по рода си и обещава много професионализъм и спортни емоции. На турнира могат да участват всички желаещи. Регистрацията за турнира е възможна както на място – в петък (03.06) от от 19:00 до 19:45 или в събота (04.06) от 9:00 до 09:30, така и онлайн на: http://register.jagoars.com или по имейл: register@jagoars.com.

Събитието ще започне в петък – 03.06 с първата битка между София и Стара Загора. В сблъсъка ще вземат участние женския (кап. Е.Атанасова) и мъжкия (кап. С. Георгиев) Софийски отбор, които ще се изправят срещу подготвените представители на Стара Загора (кап. Д. Бисеров) в приятелски мачове. Последните ще започнат съответно от 19 и от 19:30. В 20:00 ще започне OPEN MIXED DOUBLES /смесени двойки/ за всички, които искат да се включат в смесения формат -мъж & жена и DYP за тези, които няма да участват в OM.
В събота – 04.06 ще се играят дисциплините по ЕДИНИЦИ – жени (WS), опън (OS), младежи (JS) и ветерани (SS). Те ще се проведат в две фази – Квалификации и Елиминации. Начало 09:00ч.

В 13:00ч. ще започнат и категориите Junior & Senior Singles.В 14:00ч. ще започне основната Елиминационна фаза за Open Singles, а от 16:30ч. ще започне и категорията Women Singles. В 20:00ч. ще се проведат Финалите за съботните дисциплини.

В неделя – 05.06 ще се играят дисциплините по ДВОЙКИ – жени (WD), опън (OD), младежи (JD) и ветерани (SD). Те ще се проведат в две фази – Квалификации и Елиминации. Начало 09:00ч.
В 09:00ч. ще започне категорията Women Singles, а от 14:00ч. ще започнат и категориите Junior & Senior Doubles. В 15:00ч. ще започнат и категориите Open Doubles. В 20:00ч. ще се проведат Финалите за неделните дисциплини.

Събитието ще бъде излъчвано на ЖИВО (livestreaming) с партньорството на Sportal.bg & Foosball-tables.eu.
Специални условия за младежи, ветерани, жени и членове на спортни клубове по джаги, официални членове към БФФМ и МФФМ.

Начало – 09.00 часа.

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4