Гонзо остава шеф въпреки провала

Георги Иванов остава спортен директор на Левски. Това той обяви на пресконференцията, която тече в момента на Герена и е по повод раздялата със Стойчо Стоев. Преди известно време Георги Иванов каза, че ако треньорът си тръгне, ще го последва.

Днес обаче Гонзо отговори на този въпрос така: “Не съм казвал такова нещо никога. Казах, че имам повод за размисъл дали да остана след края на сезона. При положение, че УС взе решение за раздялата със Стойчо Стоев, искам да подчертая, че това не е мое предложение, тази тема няма смисъл повече да се коментира.”

“Стойчо Стоев свърши много добра работа и за развитието на Левски. Както за юношите, които бяха повече от десет. След като Стойчо Стоев си тръгва, не мога да си тръгна и аз. При положение, че тези хора сме ги довели ние двамата”, добави спортният директор на “сините”.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4