Треньор напусна Локо (Сф)

Треньорът на вратарите в Локомотив (Сф) Владимир Манолков напусна клуба, научи “Витоша нюз”. Досега той беше част от екипа на Антон Велков. 41-годишният специалист сега ще се посвети на своята частна вратарска академия, ще работи и в детския клуб “Витоша 13” (Бояна).

Пред “Витоша нюз” Манолков обясни причината за своето решение.”Дойде време да предприема нов етап в моята кариера. Разделям се с най-добри чувства с Локомотив. Това е моят роден клуб. Той ми е дал всичко. Помогнах в труден момент, сега си тръгвам, но кой знае – може някой ден отново да се завърна в “Надежда”. Пожелавам успех на колегите и на момчетата, заяви Манолков. – Искам да отделя повече време на моята академия за вратари. Приех поканата и на “Витоша 13″. Там ще водя наборите, родени 2005 и 2007. Надявам се промяната да е за добро.”

Лице и патрон на “Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School” е Божидар Митрев – националният страж на България и настоящ вратар на молдовския Шериф (Тираспол).

Владимир Манолков ще провежда занимания с деца, разделени в 4 възрастови групи, а основният му помощник е баща му Борис Манолков, който доскоро бе на работа в школата на Локо (Сф).

Владо Манолков обаче е поел ангажимент към колегата си Антон Велков да му помага в следващите няколко мача от първенството на СРГ-Север. Утре (събота) той ще води загрявката на вратарите преди срещата срещу София Спорт. Двубоят е от 16,15 ч на игрището на 57-о училище в кв. “Красна поляна”.

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4