Стоплящи емоции за необвързани

Годината започна вълнуващо за почитателите на събитията за необвързани. За 164 участници, които се събраха в клуб „Грамофон“, снежното парти за необвързани, организирано от Club R, беше повод за приятни емоции и, да се надяваме, значими нови запознанства
photo_image_1128 photo_image_1123

На входа всеки участник получи по талисманче със „зимна“ дума – кънки, сняг, снежен човек… Една от възможностите на вечерта беше да намериш човек от другия пол, който има талисман със същата дума. Всички двойки, които успяха да направят това, получиха по безплатен шот на бара.
Ниските януарски температури засилиха усещането за „снежно“ парти, като атмосферата беше подкрепена от белия дрескод. Голяма част от посетителите на партито бяха съобразили облеклото си с това изискване, а тези, които бяха пропуснали, получаваха сребрист празничен гирлянд на входа, с който да се впишат в обстановката.

Водещият Олег отново поддържаше градуса на настроението висок със забавните си игри за запознанства и конкурси по танци, а негови помощнички бяха двете усмихнати „снежанки“. Проведоха се общо четири минимачмейкинг срещи измежду хора, които предварително са изпратили на организаторите попълнен тест за партньорски рейтинг. Минимачмейкинг срещите са умален модел на големия проект мачмейкинг, който Club R стартира преди около две години.
Освен игрите по групи, които се определяха от цвета на гривничките, на случаен принцип се провеждаха и мини бързи срещи, на които хората имаха възможност за няколко минути да проведат своята първа среща.

photo_image_1119
На входа всеки участник беше насърчен да си изтегли късметче. Това, на което попаднахме ние, беше „Ще срещнеш голямата си любов скоро“. Стискаме си палци! Ако това обаче не се случи в близките 3 седмици, се подготвяме да посетим и следващото парти на Club R на 11 февруари на тема ВИНЕциански карнавал.

Снимки: Петя Митрева от 8th Colour


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4