Бербатов с първи гол за годината, ПАОК бие за Купата (ВИДЕО)

Димитър Бербатов отбеляза третия гол в мача за победата с 3:0 и общо третия си гол за сезона с екипа на ПАОК в домакинството на тима си срещу Калони в 1/8 финален мач за купата на страната. Така той помогна на своя отбор да се класира на 1/4-финал, след като в първия мач ПАОК бе загубил с 1:2, но с общ резултат 4:2 продължава напред.

Бербатов се появи на терена в 58-ата минута на мястото на бразилеца Жаиро и веднага осезаемо вдигна качеството на атаките на домакините от Солун, вкарвайки типичните си оръжия – дълбочина, поглед, вариативност и креативност. Резултатът в мача откри Атанасиадис в 58-ата минута, а в 65-ата словенският национал Роберт Мак направи 2:0. В 81-ата минута Бербатов гарантира класирането на отбора, като се разписа с глава след изпълнение на корнер – елиминирайки със качествено движение персоналния си пазач в това статично положение. На видеото се вижда как целия отбор поздравява българина за гола му, като така може би се слага край на спекулациите за негов екзотичен трансфер.

За 1/4-финалите се класираха още Паниониос, Атромитос, Олимпиакос, АЕК, Астерас Триполис и Ираклис.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4