Кобрата нокаутира американец за 2 минути (ВИДЕО)

Кубрат Пулев записа впечатляваща победа на боксовата галавечер в Хамбург, нокаутирайки американеца Морис Харис за малко повече от 1 минута! Кобрата не остави шанс на непретенциозния съперник, когото започна да налага с мощни удари още от началото. Харис не можа да издържи и 2 минути, свличайки се на пода на ринга.

Кубрат постигна 22-ата си победа и 12-и нокаут. За първи път в ъгъла на българина зае място треньорът му Ули Вегнер, с когото Пулев се подготвя от февруари насам. За най-добрият ни боксьор това беше втора пореден убедителен успех след поражението от Владимир Кличко. През октомври Кубрат се изправи срещу 41-годишния бразилец Джордж Ариас и нямаше проблеми да спечели, а тази вечер срещу Харис беше още по-категоричен.

Морис Харис е роден на 21 февруари 1976 година, т.е. след три месеца ще навърши 40 години.

Кубрат боксира със специално ушитите му от “Адидас” патриотични ръкавици в бяло, зелено и червено, които бяха готови още преди година за сблъсъка с Владимир Кличко, но тогава той не получи разрешение да се качи на ринга с тях.

Този нокаут е и най-бързият за Кобрата измежду всичките му предишни като професионалист. След като прати на земята своя съперник, българинът вдигна триумфално ръце, целуна ръкавиците си и попадна в прегръдките на своя треньор Ули Вегнер.

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4