Левскари скочиха на Баждеков (ВИДЕО)

След 5-часовия Управителен съвет на Левски стана ясно, че е имало сериозни противоречия по въпроса, свързан с поста изпълнителен директор в клуба. Фенските организации НКП и Тръст Синя България са поискали Левски да има двама изпълнителни директори. Тяхното предложение е било такъв да бъде Николай Иванов, който е един от собствениците на клуба. Бизнесменът си е направил самоотвод и от Тръст Синя Българя са поискали те да излъчат изпълнителен директор.

„Имаше големи спорове по темата за изпълнителния директор. НКП и Тръст Синя България бяха против това Константин Баждеков да остане сам на тази позиция. При гласуването само ние бяхме против и със 7:2 гласа Константин Баждеков сам ще е изпълнителен директор. В близките дни ще се създаде работна група с членове на НКП, Тръст Синя България и Баждеков по този въпрос”, зяви Васил Колев.

След днешния УС стана ясно, че Левски има да плаща до 31 декември сума от над 200 000 лева, свързана с лицензирането. Васил Колев обяви, че тя няма да е проблем за отбора и ще бъде платена.

Относно присъствието на Георги Иванов като гост на УС, Колев каза: „На първия отбор са поставени конкретни цели и е оставен на спокойствие да си ги изпълнява. На този етап представянето е чудесно”.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4