Иво Тонев оглави Управителния съвет на Левски (ВИДЕО)

Единият от собствениците на „Левски” – Иво Тонев, бе избран за председател на Управителния съвет на клуба. Той бе единствен кандидат, а всички членове гласуваха в негова полза.

Позицията на Тонев в УС стана ясна още след Общото събрание на акционерите в клуба, но днес бе официализирана.

Останалите членове и постове в УС на „сините” ще бъдат оповестени след края на днешното събрание. УС на „сините” ще бъде под наблюдение на Надзорния съвет, който се състои от Александър Ангелов, Минко Герджиков и Бранимир Ботев.

„Имаме изключително стегнат бюджет, неслучайно през лятото бяха намалени заплатите на почти всички служители в „Левски”. Спазваме изключително строга финансова дисциплина в момента, каквато е и целта ни за в бъдеще. Бяха зададени точни и ясни параметри, по които да работят спортният директор и треньорското ръководство. Те се спазват и не смятаме да ги нарушаваме до момента, в който не изчистим задълженията, които имаме”, обобщи Тонев след днешното събрание.

„За последните 11 месеца всички важни решения, които касаеха “Левски”, бяха взети от Управителния съвет. Оттук насетне никога няма да бъдат вземани решения плод на емоции или желанието на определени хора. Клубът ще продължи да бъде управляван от Управителния съвет”, допълни единият от собствениците на „Левски”.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4