Локо (Сф) започва участие в СРГ на 26 септември

Локомотив (Сф) ще започне участието си в Софийска регионална група – Север на 26 или 27 септември, научи vitoshanews.com. Както е известно, стартът на новия сезон в групата беше отлаган на два пъти. Ето какво обясниха от СТК на Столични първенства, Зонален Съвет-София.

“След като извърши подробно допитване до футболните клубове участващи в първенствата на СРГ-мъже – Север, относно подготовката на стадионите  на които ще се провеждат срещите от първенството за сезон 2015-16 г., СТК взе следното решение:

Първенството за сезон 2015-16 г. на СРГ-мъже-Север да започне на 26-27 септември 2015 г. Решението е съгласувано с представители на клубовете, които са декларирали готовност да довършат започнатите ремонтни дейности по терените и материалната база към стадионите на които ще провеждат домакинските си срещи, както и с оглед на едновременното  приключване на есенния полусезон на двете групи.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4