Цв. Гергинов и Пл. Бъчваров са големите победители от Държавното по ММА

На 4 февруари в Стара Загора се проведе Държавното първенство по ММА за всички възрастови групи, организирано от Българската федерация по ММА


Част от събитието беше срещата между състезателите
Цветелин Гергинов и Владислав Кенчев – акцент в професионалната галавечер. Гергинов победи грандиозно майстора на нокауд-а и един от най-известните ММА бойци у нас Кънчев с комплексната си игра в трирундов двубой. Цветелин е само на 22 години, а специалистите оценяват високо качествата му на комплексен боец и му вещаят грандиозно бъдеще на един от най-добрите бойци в своята категория.

Цветелин Гергинов (1)

Във втория гала двубой на държавното първенство на Българската федерация по ММА участие взе състезателят Пламен Бъчваров, който победи съперника си Тобиас Ейлиц, известен с голямата си издръжливост. След срещата Бъчваров заяви, че предимството му е борбата и мощните удари на земя, които пресичаха неговата игра. В бъдеще Пламен ще се насочи към двубои извън България, за които се спира да се готви интензивно.

В първенството участие взеха 360 състезатели от 32 клуба, а победителите ще влязат в състава на националния отбор по ММА за европейското първенство, което ще се проведе в края на март в София.

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4