Бързият влак за София тръгва от Бургас със 75 минути закъснение

Бързият влак от Бургас за София изглежда изобщо не бърза. Точно в 9,00 часа тази сутрин трябваше да потеглим за столицата, но ни забавиха повече от 1 час. Това е съобщила на „Флагман” млада жена, представила се като Петя Г.„Още при закупуването на билета ми обясниха, че влакът ще тръгне с 40 минути закъснение заради проблем с контактната мрежа. Да, но тези 40 минути после станаха повече от час. Стотици пътници висяхме в жегата на 7-ми перон, а от влака нямаше и следа.

След още 20 минути все пак се появи в далечината, но се виждаше гъст облак черен дим – локомотивът май се беше запалил. Когато най-сетне потеглихме, вече бяха минали 75 минути от часа, в който трябваше да тръгнем по разписание.

Пиша това, не за да се заяждам, но докато ни владее такъв постоянен хаос, България никога няма да е европейска държава. Уча и работя в Германия и всеки ден пътувам с влак над 100 км. Там, ако се случи такова нещо, не само ще възстановят билетите на пътниците в троен размер, но ще има уволнени служители, дори на ниво висши кадри в министерства”, пише  Петя Г.

Снимка: Flagman.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4