Затишие преди буря

Въпреки лошото време, което се зададе, изминалите дни бяха запомнящи се за много колеги, които се бяха отдали на любимото си хоби и летния релакс. Надяваме се отново точната информация, която ви даваме, да ви бъде полезна и да я използвате за успешните си излети и през новата седмица. Екипът на Витоша нюз ви пожелава наслука и незабравими моменти по родните риболовни обекти.

Яз.Искър

На устието върви нелош риболов на платиката и уклей. Лови се на мач или фидер,на плувка колегите скубят доволно уклея,които е в добри размери. Платиките са дребни около 200-300 грама, докато големите „тави”не излизат толкова често, по две три на излет.

Яз.Лобош

Каракудата на язовира тези дни е основен обект за ловене,дебеланките са ловени около Радибош, като е имало и килограмови екземпляри. Предимно на дъно с пружина и по- рядко на плувка.

Яз.Копринка

Шаран,платика,каракуда и бабушка е разнообразието на язовира тези дни. Колегите ги лъжат както на плувка, така и на дъно,захранката е задължителна а ползването на жито и царевица наложително за успешен риболов.

 

 Яз.Кърджали

Върви риболов на дребна и шарена риба,ловят се предимно каракуда, морунаж, костур,кефал и червеноперка. Шаранът се лови доста нарядко и твърде инцидентно. За сома пък трябва да кажем, че риболовът му е в абсолютен застой като на кльонк,така и на влачене и дъно.

 

Р.Струмаскобариада1

Хубави и запомнящи се излети отчетоха риболовците по реката тези дни,скобара макар и труден за ловене е основната цел на повечето колеги. Излизат над килограмови парцали,които вдигат адреналина на макс, изисквал обаче специална подготовка, троха за стръв и много захранка. Мряната и клена също се отчитат запомнящо, в зависимост от участъка които сме избрали.скобариада2скобариада1


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4