Георги Марков: Жалко е за футбола, не ми се говори

Изпълнителният директор на Локомотив (Сф) Георги Марков коментира последните събития в клуба. Бившият защитник беше коиран от изявлението на президента на Локомотив (София) Николай Гигов, който обяви, че се оттегля от футбола, след като стана ясно, че “железничарите” остават без лиценз за професионалния футбол.

“Току-що разбрах лошите новини. Просто нямам думи, не знам какво да ви кажа. Просто не ми се говори и коментира нищо, промълви Марков пред БЛИЦ.

– Не съм предполагам, че ще се стигне дотук. Не е приятно, обаче си има собственик, той си решава. Аз искам да попитам големите разбирачи от Лицензионната комисия толкова голям проблем ли са 1 милион лева борчове? Мислех си, че нещата ще бъдат разсрочени и ще има някакви плащания. Колко пъти се правиха компромиси за други клубове, жалеха ги, даже им опрощаваха дългове, а за Локо (Сф) – никакъв компромис! Колко пъти повтарям, че ние не сме държавен отбор да ни дават пари на нас, както дават на Лудогорец и Берое. Ако някой ни беше дал пари и Локомотив щеше да тръгне нагоре, но…”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4