Арабин блъсна дете на тротоар в Илиянци

“Мерцедес”, шофиран от арабин, е блъснал тази вечер дете, стоящо на тротоар в центъра на Илиянци, научи Витоша нюз. Пострадалото 9-годишно момиченце е било откарано веднага с линейка в “Пирогов”. По думите на очевидци пред БЛИЦ след удара детето не е можело да стъпва на краката си. Виновникът за нелепата случка и приятелите му са изчакали да дойде полиция, за да се установят фактите по инцидента. Само минути след катастрофата с детето става втори инцидент – на метри от мястото, където е блъснато момиченцето. За щастие няма пострадали хора.

“На площада спира автобус, изпреварват от ляво, от дясно. На площада има и читалище, и училище. Непрекъснато притичват деца. Много е опасно, никой не се съобразява. Молим се за кръгово, а са ни оставили само пешеходен светофар. Освен това се правят дрифтове нощем на площада. Почти всяка вечер. Обаждали сме се във Второ РПУ, никаква реакция. Трябва ли да се случи най-страшното, за да ни обърнат внимание”, попита пред БЛИЦ очевидец на инцидента.

Categories: Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4