Авторски права

Back to homepage

Съдържанието на този уебсайт е със защитени авторски права; ползва се със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права, както и съответните актове на Европейския съюз. Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на части или на цялото съдържание от сайта в каквато и да е форма без предварителното писмено съгласие на авторите на сайта и/или когато изрично е цитиран източникът, както и е добавен уеб адреса на източникът (www.vitoshanews.com), като вариантите се уточняват предварително между двете страни.

Позволено е позоваването с коректно отразен източник – Витоша Нюз – www.vitoshanews.com;
За електронни медии: Позволено е използването на до 50 % от съдържанието на статия в сайта, като това съдържание трябва да е придружено с коректно отразен източник – Витоша Нюз – и с хиперлинк към оригиналната публикация в www.vitoshanews.com.
За печатни медии: Позволено е използването на до 100 % от съдържанието на статия в сайта, като това съдържание трябва да е придружено с коректно отразен източник – Витоша Нюз – www.vitoshanews.com.

Сайтът www.vitoshanews.com, както и неговите автори не носят отговорност за правописни грешки и други възможни неточности, за неправилно интерпретиране и/или цитиране от страна на други медии, както и си запазват правото да редактират съдържанието на сайта по всяко време, без да уведомява предварително за това!