Знаков клуб хвърли кърпата в софийската “Б”окръжна група!

Знаков клуб хвърли кърпата в софийската “Б”окръжна група!

Един от най-добрите отбори в последните 3 години в софийската БОГ се отказа от участие в първенството, научи “Витоша нюз”!

 

Отборите останаха с един по-малко, след като ръководството на Обеля Сити реши да оттегли тима си от първенството. През миналия сезон момчетата на старши треньора Юли Петков завършиха “под чертата” в АОГ и изпаднаха в по-долната дивизия.

Причините за крайното решение станаха ясни от публикацията на официалната фейскбукстраница на отбора:

“Скъпи приятели, включваме се с една лоша новина свързана с нашия клуб. Вчера на общо събрание на управителния съвет на клуба бе взето тежкото решение за прекратяване на дейността на клуба по финансови причини. Липсата на сериозен спонсор оказа сериозно влияние върху това да се вземе това крайно решение, но е факт, че клуб от ниво А ОГ без собствен терен е трудно да бъде издържан от шепа хора ентусиасти и влюбени във спорта!‼️
Ръководството иска да изкаже своите благодарности към всички играчи взели участие в срещите през тези 5 години от съществуването ни, които повярваха в нас и извървяха някои от тях от първата до последната стъпка!
🙏Благодарности на Славчо Теодосиев, който беше мотиватора и благодарение, на който нямаше как да просъществува клуба!
🙏Благодарности на Лъчезар Томаков, нашият председател на УС и основен благодетел на клуба за всичките нерви и разбира се за споделените хубави мигове с момчетата!
🙏Благодарности на Николай Гигов, който беше балансьора в отбора между всички звена и също така капитана, водача на отбора!
🙏Благодарности към Юли Петков, нашият треньор #1, който 4 години отдели от времето, вложи усилия и хвърли куп нерви с отбора!
Благодарности на всички и на Вас хората, което ни следвахте на живо на нашите срещи и тези, които макар и дистанционно през социалните мрежи!
🙏🙏Благодарим Ви и се извиняваме, че по този начин трябва да си кажем сбогом!
И както вътре в отбора се промъкна един обединяващ рефрен: “Обеля Сити на три морета!” ❤️🖤❤️🖤❤️🖤

На снимката: С двама мои приятели – треньорът на Урвич (Пасарел) Явор Белчев и треньорът на Обеля Сити Юли Петков на стадиона в Пасарел. В очакване на мача …