Кметът Терзиев пак разреши гей парада в центъра на София и то навръх Задушница

Кметът Терзиев пак разреши гей парада в центъра на София и то навръх Задушница

Под “мъдрото” управление на Васил Терзиев софийският гей парад вече ще окупира целия център на София на 22 юни,  навръх Черешова задушница.

Така излиза, че в първата година на управлението на София от ЛГБТИ+, т.е. ППДБ-Спаси София, цяла София трябва да се съобразява с гей парада! Ако преди хомосборището се провеждаше в Княжеската градина, сега ще бъде пльокнато в цялата централна градска част – от площад Ал.Батемберг до Св. Александър Невски и обратно.

Отново хиляди полицаи ще бъдат струпани да пазят София прайд. Както обикновено държава и община ще пилеят държавните пари, за да пазят тези с флагчетата на дъгата. Вероятно сметката за данъкоплатеца ще надхвърли 400 000 лв. само за охраната …

Кой и как плаща масрафа на целия гей парад е друга тема?! Сцени, озвучаване, логистика, медии, афтърпартита, събития преди, събития след. Откъде се финансира цялата тази дивотия? Кой я финансира?

На всичко отгоре хепънингът ще се проведе точно на Черешова задушница. Намирам го за доста обидно и умишлено, разбира се. Една от основните задачи на врещящите от София прайд е да се борят и отричат традиционните ценности и по-точно да осмаскаряват и обиждат православните ни традиции и вяра, защото били ретроградни, разбирате ли… И като казвам хепънинг, обръщам внимание, че организаторите на гей парада говорят за ” мирно протестно шествие”. Интересно за какво протестират. Ами за “юридическото регулиране на еднополовите партньорства, което ще продължи да бъде фокус”.
Между другото едно от лицата на гей парада тази година е Красимира Хаджииванова – съосновател на платформата “Майко Мила”. Същата беше част от откриването на кампанията на Васил Терзиев и държа една безумна реч на сцената тогава. Същата е и ортак на Елисавета Белобрадова от ДБ.

Само случайности и случайни работи.
Лично аз в знак на протест ще ида на Шествие на семейството на 22 юни, защото за мен семейството може да бъде само от мъж и жена и техните деца. Другото е в сферата на психопатологията!

Карлос КОНТРЕРА, общински съветник от ВМРО