Коледна работилничка “21 добрини за добри дни“

Коледна работилничка “21 добрини за добри дни“

В продължение на един месец по случай Коледно-новогодишните празници училищата и детските градини на територията на район “Надежда”, съвместно с районната администрация и МКБППМН, реализираха благотворителната кампания Коледна работилничка „21 добрини за добри дни“. 

 

В духа на традициите джуджетата на Дядо Коледа, техните ръководители, учители, родители и доброволци се включиха в дарителски кампании, като се събраха средства чрез базари, продажба на ръчно направени сувенири и картини, спектакли, тържества и др. С цялата си любов, коледен дух и коледна магия участниците в добротворчеството със своето вълшебство дариха надежда и подкрепа за по – добро бъдеще на някои деца.

Усмивките и цветната магия на всички – малки и големи, донесоха много щастие и радост в душите и сърцата на живущите в район „Надежда” и показаха, че любовта и добротата са над всичко и винаги има какво да дариш.

Пожелаваме ви еуфорията, споделеното време и безценните мигове да бъдат ваш неизменен спътник през 2024г! Бъдете здрави, щастливи, успешни с творчески устрем, който да Ви носи удовлетворение и да Ви води напред!