Проведе се “Есенен празник на плодородието” в район “Надежда”

Проведе се “Есенен празник на плодородието” в район “Надежда”

С много настроение и празничен дух се проведе второто издание на “Есенен празник на плодородието” в район “Надежда”.
💯Красиви украси, рисунки и декорация с тикви са само част от авторската изложба, която бе представена в двора на 172 ДГ „София“.
🌈☀️Създадените есенни творения са на талантливи деца, родители и учители от 12 – те детски градини на територията на район „Надежда“.
❤️🍀Освен участие в изложението, малчуганите се включиха активно и в празничната програма с музикални изпълнения и стихотворения.
✅Част от празника беше и кулинарната изложба на ястия с тиква, дарение от екипа на Пазари “Север” ЕАД и изработена от всяка детска градина. На аранжираните маси грейнаха оригинални кулинарни произведения, показващи богата фантазия, творческо въображение и аромат на истинско плодородие.


👏„Поздравявам талантливите деца, родители и учители от детските градини, които за пореден път показаха креативност и творчески идеи“, това каза Анита Игнатова, началник на отдел „Образование, култура, спорт и социални дейности“ в район „Надежда“ по време на събитието. Тя връчи Грамота за участие в „Есенен празник на плодородието“ на директорите на 12-те детски градини.

ℹ️Инициативата се организира от район “Надежда” в партньорство с Пазари “Север” ЕАД. Първото издание на „Есенен празник на плодородието“ се проведе през 2022 г. на Фермерския пазар в ж.к. „Надежда“ 4.