Грозни сцени, мелета, псувни на мач в “Надежда” (ВИДЕО)

Грозни сцени, мелета, псувни на мач в “Надежда” (ВИДЕО)

На изключително грозни сцени станаха свидетели малобройните зрители на мача от Първа лига между Локомотив (Сф) и Пирин (2:0).

Инцидентът се случи в края на първото полувреме. Тогава се стигна до напрежение между феновете на домакините. Не е ясно каква бе причината за проблемите в сектора на столичните железничари.

Наложи се намесата на стюардите на стадиона в столичния квартал „Надежда“. Част от охранителите обаче се държаха непредизвикано грубо и агресивно с ултрасите. Хората бяха блъскани, обиждани, а двама от тях бяха изтикани извън стадиона. Чуваха се викове: “Помощ! Помощ”!

Всичко това се случваше пред погледите на няколко полицаи, които абсолютно безучастно наблюдаваха грозните сцени. Уплашени жени призоваха органите на реда да спрат безобразието: “Защо стоите и гледате, бе! Бият ни, не виждате ли? Удрят без причина”. Но не последва никаква реакция от униформените.

Цялата разправия става, след като мъж от агитката започва да крещи обиди по адрес на треньора на набор 2014 в “червено-черната” школа Кристиян Величков. Оказва се, че синът на фена бил доскоро вратар на този тим, но напуснал. След обидите на висок тон към ВИП-ложата последва обаждане към стюардите въпросният запалянко да бъде отстранен от трибуните.

Въпросната фирма охранява мачовете на Локомотив (Сф) вече от близо година и половина. Тя работи и в нощно заведение в Студентски град, един от собствениците на което е и Иван Василев – Бозата.

Наш читател изпрати до “Витоша нюз” кадри от мелето. 

Categories: Футбол