Откриха игрището в 101 СУ “Бачо Киро” (ВИДЕО)

Откриха игрището в 101 СУ “Бачо Киро” (ВИДЕО)

Обновената спортна площадка в двора на 101 Средно училище “Бачо Киро” в жк Надежда 1 вече е готова! Над 1000 ученици от район “Надежда” ще имат сигурна и модерна среда за спортни занимания.

Това е третата площадка, която открива екипът на районната администрация в последния месец – готови са обектите в Северен парк и в жк Надежда 4, до бл. 435.

“Успяхме да защитим и реализираме проект за нова спортна площадка в двора на 15 Средно училище “Адам Мицкевич” със средства на Министерство на образованието”, припомни кметът на района инж. Димитър Димов.

️”Наш приоритет е да развиваме масовия спорт в столицата. Сигурна съм, че това е една от най-хубавите спортни площадки в град София! Поздравявам Ви за активността и проектната готовност, с които наистина променяте вашия район”, каза общинският съветник от район “Надежда” Татяна Георгиева/Tatyana Georgieva.

Преди няколко дни стартира работата по спортната площадка при бл. 4 А в жк Свобода, част от проект Урбинат.

Започваме строително-монтажни дейности по новата площадка за футбол до бл. 333 в жк Надежда 3 , основна реконструкция на спортната площадка между бл. 101 и 102 в жк Надежда, реконсктруция на детска и спортна площадка до бл. 220 в жк Надежда 2, както и цялостно реновиране на детска и спортна площадка до бл. 16 в жк Свобода.