Отвратително: Гаврят се гнусно като куче с младеж в наш мол

Отвратително: Гаврят се гнусно като куче с младеж в наш мол

На потресаващо клипче се натъкна екипът на “ФИЛТЪР” в една от социалните мрежи.

Унизяван е младеж, който е воден на каишка като куче и влиза в ролята на най-добрия приятел на човека. Сценката се разиграва в български мол, най-вероятно в Пловдив.

На кадрите се виждат руса жена, адски много приличаща на печално известната инфлуенсърка Емили Тротинетката, и четирима здравеняци, единият от които е с бръсната глава и щедро татуирани ръце. Командите към “кучето” дават перхидролката и мургав брадат бабанка.

“Седни!”, “Дай лапа!”, “Дръж, бе!”, “Добро куче” – разнасят се командите към “песа”. Хвърлят му чаша и го карат да им я носи с уста.

Всичко това се случва пред очите на десетки клиенти на мола. Част от тях недоумяващо гледат и …безмълвно отминават, без да се намесят и да спрат гаврата.

Не е ясно дали всичко това е режисиран спектакъл, постановка с доброволното участие на “кучето”, или е какво е точно. Шокиращо е и защо не се намесва охраната на обекта. При всички случаи гледката е грозна.

Наш читател ни изпрати важна снимка, която изяснява някои обстоятелства около участниците в клипа. 

На фотото е Емили Тротинетката, която гордо позира в компанията на лице, обозначено като Чеченеца, и друго, нарекло се Тошо Куката.

Мъжкото дуо са основни герои в срамния клип.