Наградиха учениците – победители от спортния куиз на Столична община (СНИМКИ)

Наградиха учениците – победители от спортния куиз на Столична община (СНИМКИ)

Специални грамоти и награди – ваучери за спортен магазин бяха връчени на всички ученици от отбора на район „#Надежда“, който спечели първия „#Спортен #куиз“ на Столична община. Тимът на района е съставен от ученици от 15 СУ “Адам Мицкевич”, 54 СУ “Св. Иван Рилски”, 101 СУ “Бачо Киро” и 153 СУ “Неофит Рилски”.

🍀 На отличените деца благодарих за младежкия ентусиазъм и идеи за развитие на спортната инфраструктура в София, които ще ни помогнат да обогатим календара на Фондация „#София-#европейска #столица на #спорта“. Заложили сме над 100 спортни събития в календара за тази година, които ще подкрепят титлата на нашия град „#Световна #столица на #спорта“ за 2024 г. Запазете победния си устрем за следващите срещи и спортни събития, които ще реализираме в районите „#Надежда“, „#Люлин“, „#Илинден“, „#Връбница“, „#Нови #Искър“, „#Банкя“ и „#Красна #поляна“. Заедно с кметовете на тези райони ще се срещнем лично с младежите, за да чуем визията за спорта в районите им. Не забравяйте, че отборът, който предложи най-интересни идеи за спортно събитие в града ще получи възможност да посети #Европейския #парламент в #Брюксел.

✅ „Вашият успех е повод за гордост за мен като кмет на район „Надежда“. Благодаря на вас и вашите предопадаватели за положените усилия по време на подготовката за спортния куиз. Не забравяйте, че в наше лице имате партньори в реализирането на всяка идея и младежка мечта. Вярвайте повече в себе си – вие сте бъдещето на нашия град и държава“ , обърна се към младежите Димитър Димов, кмет на район „Надежда”.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4