Тръмп: Америка се превръща в гаден комунистически кошмар

Тръмп: Америка се превръща в гаден комунистически кошмар

Обещание да предотврати Трета световна война и да спаси Америка от превръщането й в “гаден комунистически кошмар” даде предишният президент на САЩ Доналд Тръмп в реч във Вашингтон на годишната конференция на американските консерватори, предаде БТА.

Пред аплодиращото го множество Тръмп, който официално е кандидат за втори президентски мандат, заяви, че САЩ са поставени на колене, а американците се намират в разгара на “епична битка за спасяване на страната от хора, които я мразят”. Той подложи на жестока критика както демократите “войнолюбци”, така и “фанатиците и глупаците” от неговата Републиканска партия.

“Имаме Републиканска партия, ръководена от чудовища, неоконсерватори, глобалисти, фанатизирани застъпници на отворените граници и глупаци”, отсече Тръмп. “Американските избиратели са уморени от окопалите се политически династии в двете партии (Републиканската и Демократическата), от покварени специални интереси, от политици, които обичат Китай, и поддръжници на безкрайните войни в чужбина”, каза още експрезидентът. И отсече, че само той може да спаси Америка от превръщането ѝ в “гаден комунистически кошмар”, като я отърве от “дълбоката държава” и отмени политиките на президента Джо Байдън, ако получи втори шанс на най-високия държавен пост. “Ние вече не сме свободна държава. Нямаме свободен печат. Нямаме нищо, което е свободно”.

“Ако скоро не се случи нещо, ще станем свидетели на Трета световна война”, предупреди Тръмп, след като изказа откритото си неодобрение САЩ да изпращат помощ на Украйна. “Аз съм единственият кандидат, който може да даде това обещание – ще предотвратя Трета световна война”, увери бившият държавен глава.

“През 2016 г. обявих: Аз съм вашият глас. Днес допълвам: Аз съм вашият воин. Аз съм вашата справедливост. А за тези, които са били онеправдани или предадени: Аз съм вашето възмездие”, обяви Тръмп. И се зарече напълно да заличи дълбоката държава. “Ще уволня неизбираните бюрократи и сенчести сили, които превърнаха съдебната ни система в оръжие, както никога досега. И ще върна хората отново начело на нашата държава”, обеща бившият държавен глава.

Той увери присъстващите, че страната “ще бъде загубена завинаги”, ако той не победи на президентските избори през 2024 г. “Това е последната битка – те го знаят, аз го знам, вие го знаете, всеки го знае. Или те ще победят, или ние ще победим. И вие обещавам следното – ако ме върнете в Белия дом, с тяхното царуване ще бъде свършено и Америка ще бъде свободна нация отново. Ще завършим това, което започнахме”, каза Тръмп и предизвика силни аплодисменти и скандирания “Още четири години, още четири години” (т. е. още един мандат в Белия дом).

С особено бурни овации бяха посрещнати критичните позиции на Тръмп към транссексуалните хора. Той се зарече да подпише мярка, която предвижда “забрана за сексуално осакатяване на деца във всички 50 щата” на САЩ и да не допуска мъже в женски спортове.

Проведено сред присъствалите на форума проучване показа, че 62% от тях предпочитат Тръмп да е кандидатът на Републиканската партия за президент за вота през 2024 г. Далеч след него, с 20% подкрепа, остава губернаторът на Флорида Рон Десантис, който още не е обявил официално дали ще се бори за кандидат за президент.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4