“Надежда за Нико” събра 16 500 лв.

“Надежда за Нико” събра 16 500 лв.

Надежда за Нико” – коледната ни благотворителна кампания постигна невероятен успех!
💯Заедно събрахме 16 473 лева в помощ на 7 -годишния Нико, диагностициран с аутизъм.
👉Вече предадохме сумата на неговата майка Мадлена, която ще пристъпи към лечението му в чужбина.

“Имах възможност да се запозная с Нико и да му пожелая успех с лечението (терапия със стволови клетки).
❤️Десетки благотворителни базари в нашите детски градини и училища, Център за изкуства, култура и образование “София” , Фондация “Светът на Мария”, Местната комисия за борба с противообществени прояви, както и продажбите в две от къщичките на Коледния базар в Северен парк допринесоха за събраната сума.
❤️Децата на “Надежда” изработиха най-красивата коледна украса и най-вкусните кулинарни изкушения, които продавахме благотворително през целия месец декември.
🙏Думата “Благодаря” не може да изрази признанието ми към всички вас- участниците и посетителите на Базарите, моят екип и доброволците, всички учители и директори в “Надежда”.
❤️ Всеки от тях припозна каузата за Нико като своя! Не се изплашихте от минусовите температури през м.декември, не се поколебахте да дарите от сърце, не пестихте енергията си в името на доброто.
👏За пореден път хората в район “Надежда” обединиха идеи, усилия и любов, които изпратиха към общата ни кауза – “Надежда за Нико”.
👏За пореден път, видях как хиляди сърца бият като едно, за да помогнат на човек в нужда!
👏За пореден път “Надежда” показа, че може повече, когато сме заедно!
❤️Видяхме го с първата голяма благотворителна кампания в помощ на Вяра и Виви, с нашата постоянна кампания #МисияНадежда, с десетките благотворителни инициативи в помощ на най-нуждаещите се създадохме единно и подкрепящо общество”, заяви кметът на района инж. Димитър Димов.
❤️В последните няколко тежки дни виждаме, че именно вярата, доброто и взаимопомощта ще водят човечеството напред.