Стартира кампанията “Надежда за Нико”

Стартира кампанията “Надежда за Нико”

“Надежда за Нико” – тази кауза обединява усилията и набраните средства от благотворителните продажби в две от къщичките на Коледния базар в Северен парк.

Нашите къщички предлагат ръчно изработена украса от децата в детски градини, училища и Местната комисия за борба с противообществени прояви-Надежда.

Нашите обекти са маркирани с табела “Район Надежда” и имат кутии за благотворителни продажби.

Седемгодишният Нико е от района, бивш възпитаник на 172 ДГ.

Посланието на Богомил Димитров, таткото на Нико към вас добротворците:

“Здравейте приятели.

Това е синът ми Нико. Той е прекрасно, чаровно, 7-годишно дете, почти като всички останали. Почти, защото преди 4 години той е диагностициран с аутизъм. За тези години той постигна много, но все още не говори и среща трудности при самообслужването си. Продължаваме работа със специалисти, но шансът за по-голям скок в развитието му е преливането на стволови клетки в чужбина. Офертата, която получихме от клиниката е 12 000 USD за една преливка, като в зависимост от резултатите са нужни между 3 и 7 преливки – сума, която е непосилна за нашето семейство. Затова отправям зов за помощ. Помогнете да дам шанс на сина си!”

Заповядайте в нашите две къщички с Благотворителни продажби днес и утре от 12:30.до 18:30.ч! В къщичките продават нашите доброволци-учители, ученици и служители от “Надежда”.