Район “Надежда” провежда едни от най-мащабните благотворителни кампании

Район “Надежда” провежда едни от най-мащабните благотворителни кампании

Район “Надежда” провежда едни от най-мащабните благотворителни кампании в подкрепа на наши съграждани.

Тази година отново ще бъде сбъдната нечия мечта – подаваме ръка на хората, които посрещат Коледа с #Надежда за добри дни!

В коледните работилници от кампанията “21 добрини за добри дни” неуморно се трудят деца, родители, учители и директори – нашите хора с големи сърца.

Стотици ръчно изработени украси ще бъдат продадени с благотворителна цел на място в учебните заведения, които ще подкрепят избрани от тях каузи.

Част от тази ръчно изработената коледна украса ще предлагаме и в две от къщичките на Коледния базар в Северен парк (20,21 и 22 декември). Със средствата от тези продажби избрахме да подкрепим 7 годишния Нико от район “Надежда”, който е с аутизъм.

“Продължаваме работа със специалисти, но шансът за по-голям скок в развитието му е преливането на стволови клетки в чужбина. Офертата, която получихме от клиниката е 12 000 USD за една преливка, като в зависимост от резултатите са нужни между 3 и 7 преливки – сума, която е непосилна за нашето семейство. Затова отправяме зов за помощ. Помогнете да дам шанс на сина си за едно по-добро бъдеще”, казва неговият баща Богомил Димитров.

В кадрите виждате само малка част от магията да подадеш ръка на нуждаещ се в навечерието на най-светлите празници – 6 Детска градина, 15 Детска градина и 24 Детска градина.
Коледните работилници се провеждат във всички 21 образователни институции в “Надежда”, които заедно правят света по-добър.

Кампанията “21 добрини за добри дни” е част от календара на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в район “Надежда”.

#Надежда #КоледноЧудо #МисияНадежда #Благотворителност #ЗаедноМожем #КоледнаРаботилница #21ДобриниЗаДобриДни