Отличиха Надежда Илиева от 54 СУ на церемонията “Ключ към знанието”

Отличиха Надежда Илиева от 54 СУ на церемонията “Ключ към знанието”

“Преподавателят по български език и литература Надежда Илиева от 54 СУ “Св. Иван Рилски” е сред избраните млади учители, които участваха в тържествената церемония “Ключ към знанието”, организирана от Регионален инспекторат по образование – София – град.

Новото поколение учители получи символичен ключ на познанието, на който е гравиран девизът „Учи ме! Уча се!“. Те бяха поздравени от д-р Ваня Кастрева, началник на РУО София-град, Мирослав Боршош, заместник-кмет на Столична община, д-р Мария Гайдарова, заместник-министър на образованието и науката, председатели на синдикални и работодателски организации в сферата на образованието, директори на училища и др.

“Пожелавам на Надежда ключът на познанието да я вдъхновява по пътя на учителската професия. Нека твори нови светове чрез словото и знанията, като щедро ги споделя с нашите ученици!”, каза Соня Василева, директор на 54 СУ “Св. Иван Рилски”.

От 2018 г. район “Надежда” отличава най-добрите млади учители в ежегодна класация. Над 30 млади преподаватели вече получиха нашето признание за вдъхновящата и важна работа с децата на “Надежда”.