Пак грозни сцени в областната група! Прекратиха мач в Костенец (ВИДЕО и СНИМКИ)

Пак грозни сцени в областната група! Прекратиха мач в Костенец (ВИДЕО и СНИМКИ)

Отново станахме свидетели на грозни сцени в мач от областната група на София!
Дербито от 6-ти кръг на Изток между Костенец и Левски (Долна баня) бе прекратено заради бой на терена и нахлуване на публика!

Инцидентът се случи в 80-тата минута при резултат 0:1. Всичко стана, след като фенове от гостуващата агитка хвърлиха няколко бутилки по терена…След това се изпълни корнер за домакините, при който не произлезе нищо опасно като голова ситуация. Секунди по-късно стана спречкване между съперникови играчи, което бързо прерасна в меле, в което имаше и удари.

Последва и навлизане на няколко човека от агитката на гостите, които продължиха да хвърлят бутилки по терена, а в последствие бяха и провокирани от вратаря на Костенец. При така създалата се ситуация главният рефер Георги Иванов прекрати мача.

До прекратяването гостите водеха с 1:0 с гол на Николай Атанасов.

Очаква се решение на Дисциплинарната комисия към Зонален съвет на БФС  София. То ще бъде взето най-вероятно в сряда, уточняват колегите от фейсбук страницата „Футболът в София област“.

Неприятни моменти имаше и на още един мач от областта. В събота в Пирдоп бяха показани 3 червени картона на сблъсъка на местния тим срещу Спортист (Нови хан). Иначе мачът завърши с атрактивното 4:4.

 

Снимка: „Софийски вестник“