Конкурс на тема “Туризмът – предизвикателство и сила на природата”

Конкурс на тема “Туризмът – предизвикателство и сила на природата”

Екипът на Център по превенция към МКБППМН, СО – район „Надежда“ обявява конкурс за изработка на лабпук на тема: „Туризмът – предизвикателство и сила на природата“.

Конкурсът се провежда по случай 27 септември – Международнен ден на туризма. Целта е да провокира в подрастващите желанието да предадат своето положително послание чрез изготвянето и представянето на лапбук, който ни „разказва“ за посетените места, заниманията и дейностите от лятната ваканция. Лапбукът е интерактивна папка, която се изработва при изучаване на дадена тема. Тя се състои от много мини-книжки, които представят различни концепции, идеи и факти, свързани с избраната тема.

Конкурсът е предназначен за деца от СО – район „Надежда” на възраст от 5г. до 18г., разпределени в четири групи: Подготвителна група /5-7год/, I- IV клас, V-VII клас, VIII-XII клас.

Всеки желаещ може да участва като изпрати своя лабпук в срок от 21.09.2022г. до 10.10.2022г. Mатериалите могат да бъдат изпратени на e-mail: info.prevencia@so-nadejda , mkbppmn@so-nadejda или на място в деловодството на административната сграда на адрес: гр.София, ул. „Кирил Дрангов” №55, заедно с кратка лична информация – три имена, училище, клас и телефон за връзка. Към изработките може да бъде добвено име на лапбука, място на изработка, както и ръководител. С изпращането на своите творби, участниците дават своето съгласие изработките им да бъдат използвани за целите на конкурса и да бъдат публикувани във ФБ страницата на МКБППМН СО р-н „Надежда“.

 

Компетентно жури ще оцени получените материали по следните критерии:

– оценка от журито на Център по превенция към МКБППМН, СО – район „Надежда“

– най-голям брой събрани лайкове

– най – голям брой споделяния на поста в страницата, регистрирани в срок до 16.10.2022г.

Във всяка възрастова група ще бъдат отличени трима победители:

„Туризмът – предизвикателство и сила на природата“.

„Най – харесвана творба“

“Най – споделяна творба“

Организаторите са подготволи специални награди за победителите: раница, несесер, таблет за рисуване, билети, както и много изненади за най – активните участници. Награждаването ще се състои на специална церемония, която ще бъде обявена във фейсбук страницата им.

“Не се колебайте и се включете в тематичния конкурс, чрез който имате възможност да покажете своите предизвикателства,емоции и значими моменти с любимите Ви хора. Бъдете смели и ни покажете Вашия вълшебен свят“, призовават организаторите на конкурса.