Бургаска журналистка е годеница на загиналия полицай

Бургаска журналистка е годеница на загиналия полицай

Йордан Илиев, годеник на журналистката

Журналистка от “Флагман” е годеница на единия от двамата полицаи, които бяха прегазени от автобус с мигранти. Трагедията стана към 5:00 ч. в Бургас, когато служителите на реда се опитаха да спрат превозното средство. Това съобщи главната редакторка на информационния сайт Катя Касабова в ефира на бТВ.

Става дума за Светлозара Кидерова, годеницата на Йордан Илиев от Първо РУ. Двамата живеели на семейни начала.

На въпрос чула ли се е вече със Светлозара, главната редакторка на “Флагман” заяви: “Невъзможно е да я чуя, тя е в шок и е долу. Чудих се защо тя не е на произшествието и не предава абсолютно нищо. Затова аз се намирам тук”, каза тя.

“Атанас Градев и Йордан Илиев са имената на загиналите. Йордан вече живееше със Зара и добре го познавам”, каза тя.

“Автобусът буквално е морга. Вижте как изглежда. Той е карал със скорост, с която е унищожил двете сгради. Вижте как е пометена полицейската кола”, добави Касабова.

“За първи път виждам, че сред бегълците има много жени и малки деца, има дори 4-5 годишни. Те са били натикани в багажното отделение, но Слава Богу, не са тежко пострадали”, заяви тя.

“Въпросът е политически, мигранти нямаше в определен период, когато тази държава се управляваше от друг човек”, каза още Касабова и добави, че това няма как да е скрито.

“Тук не само ври, но вече е достатъчно застрашително като размери. Мигрантите дори убиха с нож едно полицейско куче”, уточни тя.

“Трагичното е, че загина полицай, който бе пример за останалите, имаше планове за живота си, искаше да расте в системата и да покаже качества. Той спортуваше непрекъснато, обучаваше се. Той се впусна в това преследване, за да покаже качествата си. Още не е навършил 30 г.”, заключи Касабова.

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4