Томас Лафчис: Феновете не могат да издържат Левски

Томас Лафчис: Феновете не могат да издържат Левски

Моделът Левски да бъде издържан от феновете е неприложим. Това смята бившият президент на „сините“ Томас Лафчис. Той обяви пред БНТ, че няма причина клубът да бъде опозиция на настоящото управление на българския футбол в лицето на Борислав Михайлов.

„Не е приложим този модел, който е феновете да бъдат акционери на Левски. Не е приложим, защото акционерите поемат и част от издръжката на клуба. Преди няколко години имаше скандал една от фенските фракции, която притежаваше десет процента от акциите. Когато притежаваш десет процента, трябва да участваш и с десет процента в бюджета и да поемеш десет процента и от загубите – това не става. Левскарите искат да знаят кой наистина е собственик на този отбор. В Левски би трябвало да има по-голяма прозрачност. Левски няма причина да бъде опозиция на сегашното ръководство на БФС“, заяви Лафчис.

Цялото интервю с бившия президент на Левски можете да гледате в неделя, 17 юли, в предаването „Арена спорт“ по БНТ 1.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4