Полицайката Симона прибирала по 2000 лв. за “чадъра” над Семерджиев

Полицайката Симона прибирала по 2000 лв. за “чадъра” над Семерджиев

Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лв. месечно, за да прикрива причинилия смъртоносната катастрофа в София Георги Семерджиев, съобщи Нова тв.

Скандалната девойка се возела в колата на бившия футболист, а когато той бил спиран за проверка на пътя, тя показвала служебната си карта.

Както е известно, преди часове от МВР съобщиха, че Радева е временно отстранена от длъжност заради нарушения на Етичния кодекс на ведомството.

По непотвърдена информация дисциплинарното производство срещу нея е заради клипове с нейно участие, качени в мрежата. На някои от тях се вижда как тя размахва белезници. Наказанието може да се обжалва по административен ред.

Източници от разследването съобщиха за NOVA, че полицаи от 4 РПУ ползвали безплатно услуги в автомивката на Семерджиев. В замяна му давали информация за това къде ще бъдат разполагани постове на пътни полицаи, както и за предстоящи проверки за наркоразпространение.

Камери за видеонаблюдение са заснели как Радева и двама служители на 4 РПУ носят стълба, с помощта на която Семерджиев влязъл в апартамента си в минутите след жестоката катастрофа миналия вторник.

Източници на телевизията разкриват още, че през 2018 г. Семерджиев е бил задържан с около 10 кг дрога при спецакция.

Източник: NOVA

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4