15 СУ прие гости от Полша, Италия, Турция и Румъния

15 СУ прие гости от Полша, Италия, Турция и Румъния

15 СУ “Адам Мицкевич” с директор Ваня Минева , беше домакин на среща в рамките на училищен проект, финансиран по европейската програма “Еразъм” +.

Гостите от Полша, Италия, Турция, Румъния, както и домакините от България получиха своите сертификати пред Голямата балнеолечебница в гр. Банкя.

Вокалната група „Вечен извор” при училището с ръководител Маргарита Попова развълнува публиката с песни, посветени на България.

Специално за събитието и за връчването на сертификатите присъства Янка Такева, председател на Съюза на българските учители, Димитър Асенов – директор на Националния център за повишаване квалификацията на педагогическите специалисти /НЦПКПС/ в Банкя.

В своето изказване Янка Такева пожела на участниците в събитието да „вземат” по една българска роза от песента, която изпълни вокалната група и да я занесат своите страни с пожелание за мир в света.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4