Прочут наш голмайстор стана дядо на близнаци

Прочут наш голмайстор стана дядо на близнаци

Един от най-големите голмайстори у нас през последните 30 години има прекрасен повод да почерпи! Стефан Юруков стана дядо на близнаци, научи “Витоша нюз”!

Катерина и Стефан са плод на връзката на сина на Чики  – Никола, и неговата любима.

Майката Василина и близнаците са добре и вече са у дома, където се радват на грижите на най-близките си.
На 16 юни пък Юруков – старши навърши юбилей – стана на 50.

Екипът на „Витоша нюз“ честити на семейство Юрукови щастливото събитие! Да са живи и здрави  малките Катерина и Стефан, и много да ги радват!

Стефан Юруков е роден на 16 юни 1972 г. Юноша е на “Левски”, играл е още за “Бдин” (Видин), “Левски” (Лом), “Черно море” (Вн), “Хасково”, “Етър”, “Корабостроител” (Русе), “Хан Аспарух” (Исперих), “Литекс”, турския “Газиантепспор”, “Спартак” (Вн), китайския “Ляонин”, “Родопа” (Смолян) и гръцкия “Тиела”. Юруков е истинска легенда на “Литекс”. Водач е във вечната ранглиста на голмайсторите на ловешкия клуб. В “А” група има общо 69 гола. Два пъти е шампион на България и два пъти е носител на Купата на страната. От 2013 г. прочутият голаджия работи като полицай. Чики изкара школата в Пазарджик и сега е в градската полиция. Отделно от това завърши и НСА.

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4