Диляна Вучкова: Младежите се справиха отлично в проекта за дигитални умения в “Надежда” (ВИДЕО)

Диляна Вучкова: Младежите се справиха отлично в проекта за дигитални умения в “Надежда” (ВИДЕО)

Диляна Вучкова сподели какви за резултатите от проекта „Дигитални умения за развитие на младите хора в Надежда“. Тя е ръководител на проекта.

“Приключихме кампанията след 5 месеца активна работа с младежите. С колегите имахме две основни цели. Първата беше участниците да се докоснат до различните аспекти на дигиталните умения. Другата ни цел беше да създадем ново партньорство.

Младите хора се справиха отлично. Доказаха, че дори големите предизвикателства за тях са лесно постижими.

Някои от тях придобиха умения за боравене с информация, данни и актуалните платформи на Столична община. Други разработваха сценарии, създаваха видеа и музика, дизайни на графични изображения. Част от младежите участваха в дискусия насочена към безопасното сърфиране в интернет и противопоставянето ни кибер тормоза в социалните мрежи“, заяви Вучкова.

 

Проект „Дигитални умения за развитие на младите хора в Надежда” се изпълнява от  Сдружение „Надежда – ЦРД“ с финансовата подкрепа на Столична община, Програма „Европа“ 2021“, в партньорство с ЦПЛР ЦИКО „София”, район „Надежда“ и СНЦ „Заедно сме Надежда.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4