До 5 юни можете да давате предложения в конкурс за изграждане на спортен комплекс до 15 СУ

До 5 юни можете да давате предложения в конкурс за изграждане на спортен комплекс до 15 СУ

Остават броени дни до финала на студентския конкурс за идеи за изграждане на учебно-тренировъчен комплекс с покрит плувен басейн в близост до 15 СУ „Адам Мицкевич“ .

В срок до 5 юни участниците имат възможност да изпратят своите разработки.

Организатори са Столична община със съдействието на Университет по архитектура, строителство и геодезия.

Конкурсът се реализира в рамките на проект “УРБиНАТ”, финансиран по програма „Хоризонт 2020“ на Европейския съюз.

Комплексът е част от функционалната и пространствена концепция, развита в рамките на проект УРБиНАТ за градско планиране, базирано върху природосъобразни подходи и осъществявано с активното участие на общностите. Целта на конкурса е да се откроят творчески идеи за пространствено интегриране на темите за минералната вода, здравето и общността.

В конкурса ще бъдат отличени три проекта от журито и един проект от жителите на район „Надежда“, които ще получат парични награди. Класираният на първо място участник ще представи конкурсната си разработка на международната конференция на проект УРБиНАТ в Милано (16-17.06.2022 г.), като организаторите на конкурса ще покрият разходите за участие в конференцията на един представител на екипа.

Пълна информация е публикувана на сайта на конкурса:

https://konkurs-baseyn-nadezhda.xn--eu-8kc5c/


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4